RETRO ROCK! Available now

Posted in Fashion on February 28, 2009 by citra

lucky-star-00_gallery 

Gaya rock atau punk pada era 80’an kini siap hadir untuk mempengaruhi gaya penampilan Anda. Jangan takut untuk meninggalkan kesan ‘gahar’ atau bad girl dengan menggunakan leather pants, angkle boot atau gelang kulit yang dapat menyempurnakan gaya ala Rockers Darling.

Tidak perlu semuanya berwarna hitam untuk head to toe Anda. Mix dengan warna candy, seperti  pink atau biru pada bagian tertentu. Misalnya, pada gelang Anda, pilih yang tidak semuanya berwarna hitam, sisipkan satu warna agar penampilan Anda juga memiliki ‘warna’. Hal ini juga dapat menghindari dari penampilan yang plain atau monoton. Buat tampilan yang berbeda dengan gaya rockstar ini.

Charles Anastase, untuk koleksi spring/summer 2009 berani untuk mengangkat tema dark retro untuk aksi panggung runway-nya. Atau, Madonna bisa menjadi insipirasi Anda untuk bergaya ala rock retro-nya di era 80’an.  lucky-star-03_gallery lucky-star-05_gallery

Advertisements

Fring all The Waay!

Posted in Fashion on February 6, 2009 by citra

masih ingat dengan tren tahun lalu yang menyebut ‘fringe’ menjadi tren terbaru di dunia fashion? sekarang, setelah memasuki tahun 2009, ternyata wabah fringe masih tetap bertahan. mungkin karena tahun lalu orang Indonesia belum berani menggunakan model fringe ini di jakarta, maka sekarang saatnya untuk tampil ‘heboh’ dengan fashion item yang satu ini. designer dunia dan seleb hollywood pun kayaknya nggak mau ketinggalan dengan ‘wabah’ yang satu ini. seperti Prada dan Louis Viutton menambahkan sentuhan fringe pada koleksi mereka. dan yang juga ngga ketinggalan the olsen twins juga jatuh cinta dengan pesona fringe!

kalau di lihat sih, kayaknya model fringe ini cukup heboh ya. tapi kalo bisa d mix and match dengan tepat kayaknya bisa jadi pilihan yang tepat untuk bergaya. di Jakarta sendiri belum banyak lho yang berani tampil dengan fringe sebagai elemen pendukung bergaya mereka. nah, kayaknya sekarang saat yang tepat yah untuk tampil beda dengan ‘rumbai-rumabi’ berkelas yang satu ini. Dibawah ini, merupakan contoh fashion item yang berornamen fringe! we love FRINGE!

806111 etroshoes1olsen-twins-news-1dac0fbaf7cfddb0ea7f4f9d09e2eb24

Help! How To Wear It?

Posted in Fashion on January 6, 2009 by citra

There are some things the most stylist people just know. now you do too..

d_g_wcff08_754

Ask : Is all this plaid I have bought going to be ‘over’ by January?

The Way : Tartan will be hot for at least another season. Oversized shirt or shirt dresses are a great, sustainable way to take the trend through to spring. Balance out with skinny jeans or thight.

pussy-bow1

Ask : What’s the right way to wear a pussy bow?

The way : Opt for a fabric like silk chiffon and tie just high enough to fall over the lapels of a fitted jacket, or loop loosely and team with jeans for less prim look. wearing your bow a little off-centre says you didnt try too hard

skirted_trench_coat

Ask : How do other woman get that chic knot at the back of a trench? I always end up with a bulky mess!

The way : Bring the belt around to your back and holding the length without the buckle, create a loop and knot in half bow using the other side of the belt. the buckle should be left to hang on.

Hot Label-Jaeger London

Posted in Fashion on January 5, 2009 by citra

jaeger-london-cocoon-coat

00010f

Established in 1884, Jaeger is one of Britanian’s oldest high street brands. The sister line, Jaeger London, was lauched in 2005. Designed by Karen Boyd, it made its catwalk debut last season.

The range is great for work wear. This season’s look is dark and powerful, but utterly wearable. Tailoring has a contemporary edge and black wool separated with gold buttons.

0125133650085

The years’s big trends (before you come to 2009)

Posted in Fashion on January 4, 2009 by citra

 

punk-fashion2

1. Punk Fashion

BAD ASS, more like. this was year of the big attitude, as a fashion sunk its teeth into punk, goth, and grunge, stamping on all things girlie with a big black DR.  Marten boot. what to keep from this look? Black polo necks, leather leggings and cool black dresses.

balenciagadaria 

2. Blossom Floral

Bright, SPLASHY BLOOMS were so potent last summer that fashions called them ‘Cyber Floral’ Laura Ashley it wasn’t.

dolcegabbanafall2008 

3. 1970’s

The era that fashion designer won’t let us forget. Hold on to your bellbottoms because they will almost return, give or take a year!

alexandermcqueen

4. SUPER NATURE

fashion went green, all back to nature – but in fabulous way. my fav. was Alexander McQueen!

Look Great in Bright Color

Posted in Fashion on January 4, 2009 by citra

nicola_finetti_spring_2009_collection-21valentino-bags-11reebok-spring-2009-preview-11

Give your wardrobe a fix of fabulous and you will be springing!!

Slim silhouttes, Luxurious fabrics, Bright shades, and heels as high as you dare!

3 ways to look fabs in bright color
– Choose block brights, because happy colours make your day bit more bearable.
– Need to keep it low key? then break out the bright accessories instead. A hot pink belt is a nood to cocktail hour
– Blod, expensive looking jewellry makes shades of grey look the money.